Aşk her zaman mutlu sonla biten bir duygu değildir. Hatta çoğu zaman hüsran ile sonlanmaktadır.

Siz bu aşkın hiç bitmeyeceğini, hep mutlu olacağınızı ve onun sizi çok seveceğini düşünseniz de karşı taraf için maalesef bu durum böyle olmayabiliyor ve sizin hiç ummadığınız bir anda ilişkiniz sonlanıyor. Hem de sevgililer gününe bu kadar kısa bir zaman kala!

Siz de sevgililer gününe bu kadar kısa bir zaman kala terk edilen şanssız sevgililerdenseniz ve bu acının intikamını almak istiyorsanız, sizler için oldukça etkili ve yaratıcı intikam yöntemlerimiz var.

İşte o yöntemler...

O çok sevdiği arabasında iz bırakın

Eğer sevgiliniz arabasına çok değer veren biriyse ve sırf üzeri tozlanmasın diye koruyucu kılıf (araba örtüsü ile) muhafıza ediyorsa çoktan ondan intikam almak için mükemmel  bir yöntem bulmuşsunuz demektir!

Eğer haklıysanız, alacağınız intikamın sonuçlarını düşünmeyin. Evinizin anahtarını alın ve eski sevgilinizin arabasının üzerinde ''sanatsal çalışmalar'' yapın.

Yaşama alanını çöple doldurun

Eğer sevgilinizin kendine ait bir evde veya öğrenci evinde kalıyorsa, (yani kendisine ait bir odası varsa) ona hem içinizdeki karmaşayı gösterebilir hem de onu günlerce temizlenmeyecek bir pislik ile baş başa bırakabilirsiniz.

Sizsiz geçirdiği sevgililer gününde bir başkasının yanında mis gibi kokmasını istemezsiniz öyle değil mi?

En sevdiği eşyaya İsmail Yk'nın Allah Belanı Versin klibindeki arabaya davrandığı gibi davranın

Eğer sevgiliniz eşyalarına çok değer veren biriyse bir şekilde en sevdiği şarkıyı ele geçirin ve İsmail Yk'nın Allah Belanı Versin klibindeki arabaya uyguladığı şiddeti uygulayın ve işiniz bittiğinde onu eski sevgilinizin görebileceği bir yere koyun.

(Bu yöntem özellikle aldatılmış insanlara önerilir.)

İşini bozun

İntikamın soğuk yenen bir yemek olduğun düşünüyorsanız ve kindar bir yapıya sahipseniz ilk yapmanız gereken şey beklemek olacaktır. Eski sevgiliniz ile ilgili haber kaynaklarınızı koparmayın ve onun için çok önemli olan bir günde (ki bu gün bir iş yemeği veya yeni bir ilişkinin ilk buluşması olabilir) ansızın ortaya çıkın ve onun işini bozun.

Ancak bu yöntemi uygularken kapıda kaçış aracınızı bekletmenizde fayda var. Zira yakalanmanız dahilinde istenmeyen sonuçlar meydana gelebilir.

Okuyucularımıza önemli uyarı!

Bu haber siz okuyucularımızı eğlendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Söylenenleri uygulamanız dahilinde sitemiz hiç bir sorumluluk kabul etmemektedir. Bilgilerinize..