Seri Katillerin Doğum Tarihleri Açıklandı! En Psikopat Burç: Yengeç
Seri katillerin ve psikopat eğilimli suçluların doğum tarihleri yayınlandı. Böylece hangi burcun hangi suçlara daha meyilli olduğuna dair istatistikler ortaya çıktı.
12 -İKİZLER
Onun hakkında sürekli kötü konuşuluyor, fakat resmi rakamlara göre en tehlikesiz burç İkizler! Muhtemelen kimseyi öldürecek ya da zarar verecek kadar ciddiye almadıklarından dolayı, İkizler elini kana en az bulayan burçlardan. Ya da kurbanlarını öldürmek yerine, çeneleriyle ve gıybetleriyle hayattan bezdirmeyi tercih ediyor da olabilirler. Nereden baksan akıllıca!
11 - KOVA
İkinci en masum burç ise Kova! Adalete çok önem verdiklerinden ya da egolarının kolayca kırılmamasından kaynaklı olabilir... Sebep net olarak bilinmez lakin Kova burcu da, İkizlerden sonra en az şiddete başvuran burç. Belki de cinayet işledikten sonra arkada iz bırakmayacak ve yakalanmayacak kadar zeki olduklarından dolayı da bu rakam bu kadar düşük olabilir!
10 - ASLAN
Kükreyip durduklarına bakmayın, kedi onlar kedi! Aslan da en az suça karışan burçlardan! Aslan burcunda doğan katillerin çoğunun cinayet sebebinin ilgi çekmek amaçlı olduğu da belirtilmiş. Ne diyelim, hayat...
9 - TERAZİ
Adaletli, kibar, sabırlı diye bilindiği için Terazi burcunun cinayet işleme konusunda Aslanları, Kovaları geçmesi tuhaf elbette! Neymiş, sabrın da bir sınırı varmış demek ki! Muhtemelen kaba tavırlara ve iyi niyetlerinin suistimal edilmesine katlanamayarak ellerini kana buladıklarını tahmin ediyoruz.
8 - BAŞAK
Ortalama psikopatlıkta ve titiz çalışan bir katil: Başak! Cinayetten çok hırsızlık ve dolandırıcılık oranlarının daha yüksek olduğunu belirtmekte de fayda var.
7 - BALIK
Balık burcunu minnoş sandınız, yanıldınız! "Katil Palyaço" olarak bilinen John WayneGacy, Richard Ramirez, acıklı hikayesiyle Aileen Wuornos en ünlü Balık seri katillerden... Balıklar daha çok bağımlılığa meyilli karakterleriyle sıra dışı cinayetler işliyorlar. Ne kadar sevimli olduğunu düşününce, listenin en tehlikeli 7'nci burcu olması şaşırtıcı!
6 - OĞLAK
Oğlak burcunda doğan seri katiller ortalama bir sayıda olsa da, en çok insan öldüren seri katil Oğlak burcundan çıkma! Kanunlara ve kurallara saygısıyla bilinse de, tersi pis olan Oğlak burcu listenin tam ortasında! Bu burç az cinayet işliyor ama işlediğinde de tam işliyor!
5 - KOÇ
Delibaş olarak bilinen Koç burcuna şaşırmıyor elbette! Öfkeleri ani ama çabuk geçiyor. Bu yüzden en tehlikeli burç olarak 5'inci sırada yer alıyor. Bir Koç burcunu kızdırırsanız, bir süre ondan uzak durun. Sonra neye kızdığını unutur zaten!
4 - BOĞA
Boğa'nın öfkesi yoğun, buna şüphe yok! İşlediği suçlar ise cinayetlerden çok dolandırıcılık gibi finansal konularda! Lüksü, zevk-i sefayı seviyor, ne yapsın!
3 - YAY
En tehlikeli üç burca geldik: Yay, yakıp yıkan öfkesiyle 3. sıraya yerleşiyor! İşledikleri cinayetler ve suçlar öyle küçük çaplı ve bireysel de olmuyor bunların. Mesela Ted Bundy, Pablo Escobar, Stalin... Hepsi Yay burcu! Büyük suçlar işliyor, topluca öldürüyor, kendisini "lider" ilan ediyor.
2 - AKREP
Psikopatlıkları tescillendi: Akrep en tehlikeli 2'nci burç! Şaşıran? Pek çok seri katil Kasım ayında doğduğu için büyük bir çoğunluğu Yay iken, geri kalanlar da Akrep... Genelde sadistçe cinayetler işledikleri kayıtlara geçmiş. Yani, Akreplerden korkmaya devam edin gençler!
1 - YENGEÇ
Listemizin birincisi, manyakların bayrak taşıyanı ise şaşırtıcı bir şekilde Yengeç! Genelde kıskançlık kaynaklı cinayetler işledikleri belirtiliyor. Değişken ruh halleri ile ellerinden sürekli bir kaza çıkıyor demek ki... Ne demişler, yavaş atın tekmesi pek olurmuş! Tüm burçların barış içinde yaşadığı bir dünya diliyoruz!