Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in Kayınvalidesi Bursa'da Vefat Etti
15 Temmuz darbe girişiminde darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek, darbenin seyrini değiştiren Şehit Ömer Halisdemir'in kayınvalidesi Bursa'da geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
VALİ HEMEN HASTANEYE GİTTİ
Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Halisdemir'in kayınvalidesi Fatma Halisdemir, Bursa'daki akrabalarını ziyarete geldiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucuŞevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti. Vefat haberini alan BursaValisi İzzettin Küçük, hastaneye giderek aileye taziyelerini iletti.
"ARTIK TÜM TÜRKİYE'YE MAL OLDULAR"
Vali Küçük, Allah'tan rahmet dilediği Fatma Halisdemir'in Niğde'den Bursa'ya yakınlarını ziyarete geldiği esnada rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığını söyledi. Vali Küçük, "Halisdemir ailesi, bağırlarından çıkardıkları kahraman astsubayımız ile artık tüm Türkiye'ye mal olmuş bir ailedir. Bu ülke için kanlarını seve seve vermiş tüm şehitlerimizin emanetleri, bizim emanetlerimizdir. Onların her daim yanlarında olmakta boynumuzun borcudur" dedi.
NİĞDE'DE TOPRAĞA VERİLECEK
Fatma Halisdemir'in cenazesi, Niğde'nin Bor İlçesi Çukurkuyu Kasabası HamzalıCamii'nde kılınacak namaz ardından toprağa verilecek.