Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde hakkında 22 yıl hapis cezası olan ve yakalama kararı bulunan 44 yaşındaki Ş.Y. adlı kadını yakalamak için operasyon düzenleyen polis, taşlı- sopalı saldırıya uğradı. Çıkan olayda, polis memuru Fikret Öner (45) hafif yaralanırken, Ş.Y. gözaltına alındı.
Olay, Muammer Aksoy Mahallesi 1211 Sokak’taki evde bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Hakkında hırsızlık ve kapkaç suçlarından 12 ayrı dosya nedeniyle toplam 22 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla yakalama kararı bulunan Ş.Y.’nin söz konusu adrese geldiği yönünde ihbar alan polis harekete geçti. Polisler hükümlü kadını yakalamak için eve operasyon düzenledi.

POLİS MEMURU YARALANDI

Polisi fark eden Ş.Y. ile yakınları, iddiaya göre polis ekibine taş ve sopalarla saldırdı. Yardım çağrısı üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Çıkan arbede sırasında polis memuru Fikret Öner yaralanırken, polis otosunun camı kırıldı.

Diğer polis ekiplerinin gelmesiyle Ş.Y. yakalandı. Gözaltına alınan Ş.Y., sağlık raporunun ardından cezaevine gönderildi. Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Nazilli Devlet Hastanesi’ne gelerek yaralı polis Öner’i ziyaret etti ve olayla ilgili bilgi aldı. Öner tedavisinin ardından taburcu edildi.