KÜTAHYA’da 37 yaşındaki Muhittin Öztürk, bir süre önce boşandığı 28 yaşındaki Tuğba Arık’ı yol ortasında boğazından, göğsünden ve sırtından bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra polisi arayan Öztürk, eski eşini öldürdüğünü, boğuşma sırasında bıçakla kendisinin de yaralandığını söyledi.

Olay saat 11.00 sıralarında Sultanbağı Mahallesi’ndeki tarihi Hisar Kalesi’ne giden yol üzerinde meydana geldi. Kütahya’nın Domaniç İlçesi’nde oturan Muhittin Öztürk, kent merkezine gelerek bir süre önce boşandığı Tuğba Arık ile buluştu. Konuşan Öztürk ile Arık arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Öztürk eski eşi Tuğba Arık’ı göğsünden, sırtından ve boğazından bıçakladı.



POLİSİ ARADI

Genç kadını yol ortasında kanlar içerisinde bırakıp kaçan Muhittin Öztürk bir süre sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak "Eski eşimi öldürdüm. Boğuşma sırasında ben de yaralandım. Şu an eski Jandarma tabur komutanlığı önündeyim" dedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Tuğba Arık kurtarılamadı. Polis ekipleri Muhittin Öztürk’ü Bahçelievler Mahallesi’ndeki eski jandarma taburk komutanlığı binası önünde buldu.

Elinde ve çeşitli yerlerinde hafif bıçak kesikleri bulunan Öztürk, polislerin çağırdığı 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öztürk acil serviste polis gözetiminde tedavi altına alınırken Tuğba Arık’ın cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.