Olay saat 16.00 sıralarında Kepez İlçesi, Çamlıca Köyü girişinde meydana geldi. Kepez Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı uygulama sırasında karayolu kenarında yanındaki iki bavulla bekleyen bir kişiyi fark etti. G.Ö.'ye ıssız köy yolunda neden beklediklerini soran jandarma bavullarında kişisel eşyalarının olduğu ve gezmeye çıktığı cevabını aldı. Jandarmanın G.Ö.'nün durumundan şüphelenmesi üzerine yapılan üst aramasında suç unsuruna rastlanmazken bavuldan gelen kokular üzerine inceleme yapmak istedi.

BAVULDAKİ KOKU YAKALATTI
BU kez bavullarda et olduğunu söyleyen G.Ö. açmak istemese de jandarma görevlileri tarafından açılan bovullardan parçalanmış insan ceset parçaları çıktı. Gözaltına alınan G.Ö.'nün yapılan ilk sorgusunda, cesedin arkadaşı Esma Ekinci'ye ait olduğunu buluştukları otelden iki gün önce boğarak öldürüp, cesedini ise parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi.

YAKALANMAMAK İÇİN ELLERİ GÖMMÜŞ
G.Ö.'nün jandarma tarafından fark edilmeden önce genç kadının ellerini farklı bir noktaya gömdüğü anlaşıldı. Yüzünde tırnak izleri olan G.Ö.'nün bu sayede cesedin bulunması halinde doku alınarak yakalanmasını engellemek istediği öne sürüldü.

Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemelerinin ardından 6 parçaya ayrılan ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan evli minibüs şoförü G.Ö.'nün sorgusunun sabah saatlerine kadar süreceği belirtilirken, polis ve jandarma ekipleri cinayetin işlendiği otelde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.