Başolünü Kenan İmirzalıoğlu'yla paylaştığı Karadayı dizisi pazartesi günü final yapan Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in mide rahatsızlığı olduğu öğrenildi. oyuncu rahatsızlığı sebebiyle Ramazan ayında oruç dahi tutamıyor.

ORUÇ TUTAMIYOR

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel Ramazan ayının ilk haftasında sosyal medya hesabından akşam yemeğini hazırlarken çektiği bir fotoğrafını paylaştı. Cihangir'de pastane açmaya hazırlanan Korel paylaştığı fotoğrafta verdiği bir bilgi sevenlerini üzdü. Hem oyuncu hem anne olan güzel yıldız oruç tutamadığını çünkü önemli bir mide rahatsızlığı olduğunu belirtti.

'RAMAZAN AYINI ÇOK SEVİYORUM'

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa;  "Ramazan ayını çok seviyorum ben..Mide rahatsızlığım yüzünden oruç tutamıyorum ama çocukluğumdaki ramazanları hatırlayıp yine iftar sofrasına oturup aynı arkadaşlarımla ve ailemle şükrediyorum. Gözüm kapalı pijamamla komşuya inip yaptığım sahurları ve evi kaplayan pide kokusu... Şimdi evin annesi olarak sofraları ben kuruyorum. Ama annemin sahura hazır ettiği, kışın çayın deminden buğulanan camları ve babamla yaptığım sohbetleri özlemiyor değilim..Hoşgörülü,sevgi dolu, bir ramazan ayı diliyorum. " notunu düştü.