Trabzon’da organlarının çalındığını iddia eden ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi bugün hastane bahçesindeki çam ağacına çıkarak intihara teşebbüs etti.



Edinilen bilgiye göre, Bahri Ten (41) bugün tedavi için geldiği  Trabzon  Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesindeki 15 metre yüksekliğindeki çam ağacına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Çıktığı ağacın üzerinde "Bu organı kim çaldı ? Beni benden kim aldı ? İçimden organım gitti" diyerek bağırmaya başladı. Hastane görevlilerinin durumu polise ve itfaiye bildirmesinin ardından bölgede tedbir alınırken, itfaiye ekipleri hava yastığı açtı.

Olay yerine gelen Hastane Başhekim Yardımcısı Recai Genç de polis aracının megafonuyla Ten’e seslenerek ikna etmeye çalıştı. Ağaçtan inmesi için uzun süre dil döken ve kendisine yardımcı olma sözü veren Başhekim Yardımcısı Genç’in ikna ettiği Ten, çıktığı ağaçtan inerek polis ekiplerine teslim oldu. Ten, ardından psikolog gözetiminde hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Öte yandan sinir hastası olduğu öğrenilen Bahri Ten’in Giresun’un Tirebolu ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.