DAHA ÖNCE DE KAÇIRMAK İSTEMİŞ
 
Kendisini kaçırmak isteyen A.P.’nin elinden kaçıp, markete sığınarak kurtulan R.S., şüphelinin geçen yıl, ablasını taciz ettiğini ve bu nedenle de babasının A.P.’yi dövdüğünü ve hakkında şikayette bulunduklarını öne sürdü. 
 
A.P.’nin daha öncede kendisini kaçırmaya teşebbüs ettiğini öne süren R.S., ”Birkaç ay önce de evimizin bahçesinde oynarken yine beni ’ben senin amcanım’ diye çağırarak kaçırmaya çalışmıştı.” dedi. 
 
KÜÇÜK KIZ DEHŞETİ YAŞADI
 
Olay, bugün saat 08.40 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Işıklar Mahallesi Tanyıldızı Sokak'ta meydana geldi. 
 
40 YAŞINDA BİR ERKEK
 
Orgeneral Bedrettin Demirel İlkokulu öğrencisi R.S., evinden çıkıp, aynı sokaktaki okuluna yürüdüğü sırada, iddiaya göre 40 yaşlarında bir erkek, küçük kızı yanına çağırdı. Ardından R.S.'ye 'Ben senin amcanım' deyip küçük kızın otomobile binmesini istedi. R.S. de, 'Ben sizi tanımıyorum. Siz benim amcam değilsiniz' diyerek, ayrılmak istedi.
 
ELİNDEN KURTULARAK MARKETE SIĞINDI
 
Bunun üzerine şüpheli tarafından zorla otomobiline bindirilmek istenen R.S., elinden kurtularak yakınlardaki bir markete sığındı. Market sahibi tarafından olay yerine polis çağırıldı.
 
Gözyaşları içinde yaşadığı olayı anlatan R.S., "Bana 'ben senin amcanım' dedi. Bende sizi tanımıyorum dedim. Sonrada kaçtım. Daha önce görmüştüm, ama kim olduğunu bilmiyorum." dedi. 
 
R.S., ailesi ve polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Polis, verilen eşkal üzerine şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.