İngiltere’nin Oxford kentindeki John Radicliffe Hastanesi’nde baygın hastalara tecavüz ederken kendini kameraya çektiği tespit edilen acil servis hemşiresi Andrew Hutchinson (29) 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 
Konuyla ilgili Oxford Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada Hutchinson kendisine yöneltilen 27 tecavüz ve röntgencilik suçlamasını kabul etmişti. Savcılık Hutchinson’ın iki hastayı gizlice videoya çekerken yakalandığı ve işlediği suçların bu sayede gün yüzüne çıktığını belirtmişti.
 
Hemşirenin evini arayan dedektifler, Hutchinson’ın bilgisayarlarında zanlının 18 ve 35 yaşlarında iki baygın hastaya tecavüz ederken gösteren video kayıtları bulduklarını açıklamıştı. Mahkemede Hutchinson’ın bilgisayarında, fotoğraf makinesinde ve evinde bulunan taşınabilir belleklerde birçok baygın hastanın görüntülerine rastlandığı da açıklanmıştı.
 
Hutchinson’ın baygınken taciz edip kameraya aldığı hastalardan en gencinin 10 yaşında bir kız çocuğu olduğunu keşfettiklerini söyleyen Savcılar, hemşirenin evinde bir çok çocuk pornosunun da ele geçirildiğini belirtmişti.
 
Hutchinson’ın kurbanlarının taciz sırasında baygın oldukları için tacize uğradıklarından habersiz olduğunu belirten Oxford polisi, tüm kurbanlarla iletişime geçip olanları anlattıklarını ve onlara gerekli desteği verdiklerini açıklamıştı.