Söke’de yaşayan 3 çocuk babası Yılmaz K. (45), bir süre önce eşi A.T. ile boşandı. Aydın’da bulunan Kadın Sığınma Evi’nde kalan eşi ile görüşemediğini iddia eden Yılmaz K., bunalıma girerek 7 katlı inşaatın çatısına çıktı. Çatıdaki Yılmaz K.’yı gören vatandaşlar, itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye, 112 ve polis ekipleri gerekli tedbirleri aldıktan sonra Yılmaz K’yı ikna etmek için çaba harcadı.
 
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ARACI OLDU
 
Olay yerine gelen AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’da intihar etmek isteyen Yılmaz K.’yı ikna etmeye çalıştı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aydın İl Müdürü Hakkı Yılmaz’ı arayan Ali Gültekin Kılınç, A.T.’yi eski eşiyle konuşması için ikna etti. Alkol alan Yılmaz K., kendisini arayan eski eşi ile konuşmaya başladı.
 
ASAYİŞ MÜDÜRÜ KURTARDI
 
Konuşma sırasında ağlamaya başlayan Yılmaz K’nın bir anlık dalgınlığından yararlanan Aydın Asayiş Şube Müdürü Mesut Bilgeç, Yılmaz K.’yı omzundan tutarak kurtardı. Olayın şokuyla yere yığılan Yılmaz K., bir süre baygınlık geçirdi. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, Yılmaz K’yı Aydın Devlet Hastanesi’ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.