Eşinin Facebook hesabını ele geçirerek seksi bir selfie'sini paylaşan kadın, arkadaşları tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu. Genç kadın sadakatsiz olduğu ile ilgili gelen yorumlar üzerine öz kuzeniyle beraber olup, kocasını aldattığını itiraf etti.
Asleigh Dempster adlı bir kadın kocasının Facebook'unda çamaşır odasında çektiği seksi bir pozunu paylaştı. Bu paylaşıma Dempster ve eşi Tim McGowan'ın arkadaşları öyle yorumlar yaptı ki, genç kadının fotoğrafı ve altına yazılan ilginç diyaloglar kısa sürede resim paylaşım sitesi Imgur'da viral haline geldi.

KOCASINI KUZENİYLE ALDATTIĞINI İTİRAF ETTİ!

McGowan'ın Facebook sayfasına koyduğu fotoğrafı, "Seksi karın tarafından hack'lendin, seni seviyorum" başlığıyla paylaşan Dempster'a pek çok kişi 'kal..k' diyerek hakaretlerde bulundu. Dempster, bu yorumlar karşısında kendini savunmaya geçerek iç çamaşırlı fotoğrafının müstehcen olmadığını dile getirdi. Arkadaşı Jennifer Cady ise Dempster'a 'kal..k' demesinin asıl nedenin üzerindeki iç çamaşırından ziyade Dempster'ın kocasını öz kuzeniyle aldatması olduğunu söyledi.

KOCASI AFFETTİ
Arkadaşının suçlamalarını kabul eden Dempster, kocasını kuzeniyle aldattığını itiraf etti. Bunun üzerine fotoğrafın altına onlarca kişi hakaret dolu yorumlar yazdı. McGowan, eşine yönelik oluşan bu düşmanlığa tepki göstererek, karısının kendisine dürüst davranarak kuzeniyle birlikte olduğunu itiraf ettiğini ve evliliğini kurtarmak adına Dempster'ı affettiğini söyledi.
"AŞK AFFETMEKTİR"
McGowan fotoğrafın altına, "Aşk affetmektir ve ben karımın arkasındayım çünkü onu seviyorum. O dünyanın en güzel kadını" yazarak gelen hakaretlere cevap verdi.