Sancaktepe’de ormanlık alanda 3 gün önce tabancayla vurulmuş bir halde cesedi bulunan Zeynep E.’nin (38) katil zanlısı eşi Z .E. (41) adliyeye çıkarıldı. Polis soruşturması sırasında cinayetin, bir dedikodu yüzünden işlendiği ortaya çıktı.
Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Dumanlar Sokak’ta bulunan ormanlık alanda bir ceset gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri 30-35 yaşlarında bir kadın cesedi ile karşılaştı. Polis yaptığı incelemede genç kadının tabancayla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Yapılan çalışmada cesedin Zeynep E.’ye ait olduğu tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan soruşturmada Zeynep E.’nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasına geldiği eşi Z.E. tarafından öldürüldüğünü tespit etti. Polis Z.E.’yi yakalamak için bir çok adrese baskın yaparken, dün olayda kullandığı silahı ile birlikte karakola gelen Z.E. teslim oldu.

Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan Z.E.’nin eşini öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Eşinin aynı zamanda amcasının kızı olduğunu anlatan Z.E’nin cinayeti bir dedikodu yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli koca Z.E. adliyeye sevk edildi.