MUĞLA (İHA) - Polisin bile şaşkınlığını gizleyemediği araca ceza kesilerek trafikten men edildi. Marmaris'’te öğrenci olan Artvinli Osman Altun (22), memleketinde yeni aldığı otomobille Marmaris’'e geldi. Altun, otomobilini Ulusal Egemenlik Caddesi üzerindeki park alanına bırakıp çarşıya gitti. Bu sırada caddeden geçen trafik polisi otomobilin egzozunda bir gariplik olduğunu fark edip durdu.
Araca yaklaşarak egzozu inceleyen polis, ilk defa gördüğü ilginç egzoz karşısında şaşkına dönüp araç sahibini beklemeye başladı. Otomobilin egzoz tasarımını görenler de şaşkınlıklarını gizleyemezken bazı vatandaşlar otomobilin resmini çekti. Osman Altun da, çok geçmeden otomobilinin başına geldi.Genç sürücü, arabanın başında polisleri görünce ne yapacağını şaşırdı.

Polis memurları; trafik kurallarına aykırı egzozla ilgili sürücü Altun'dan bilgi istedi. Altun da, arabayı Karadeniz’de aldığını belirterek "Egzoz, aracın üzerinde bu şekilde takılı geldi bende değişiklik olsun diyeçıkartmadım” cevabını verdi.Polis, bu sefer Doğu Karadenizli gençten aracı çalıştırmasını istedi ancak acemi sürücü aracı park ederken farları açık unuttuğundan akü basmadı. Polis memuru bunun üzerine aracı çalıştıramayan genç adamdan ehliyetini istedi ancak ehliyetini de evde unutan sürücü Altun, panikleyerek arkadaşından yardım istedi. Trafik ekipleri, sürücü Altun'dan sonuç alamayacağını anlayarak otomobile uygun olmayan aparat taktığı için 172 TL para cezası keserken otomobili de trafikten men etti.