Tepeköy Mahalle Mezarlığı içerisine bir GSM firması tarafından baz istasyonu yapılması, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

50 KİŞİ PROTESTO ETTİ

Baz istasyonunun yapıldığı alanda toplanan yaklaşık 50 kişi, baz istasyonu yapılmasıyla ilgili kendilerinin bilgilendirilmediği gerekçesiyle Muhtar Celalettin İçöz'ü protesto etti. Kalabalığı güçlükle sakinleştiren Muhtar Celalettin İçöz, "Vatandaşlarımız uygun bulmuyorsa o zaman baz istasyonunu kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.

"EN KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ"

Kendilerinden imza toplayıp yetkili mercilere gidip baz istasyonunu istemediğimizi ileteceğiz. En kısa sürede de bu sorunu çözeceğiz" dedi.

"EVLERİMİZİN KARŞISINDA İSTEMİYORUZ"

Baz istasyonun yapıldığı yerin karşısında yerleşim birimi olduğunu söyleyen 76 yaşındaki Muhsin Kale, "Mezarlığın karşısında evlerimiz var. Biz baz istasyonunu evimizin karşısında istemiyoruz. Buradan kaldırılsın" diye konuştu.

Mahalle sakinlerine sorulmadan baz istasyonu yapıldığını söyleyen Hatice Alp ise "Burada yaşayan insanlar olarak baz istasyonu istemiyoruz. Buradan kaldırılsın. Biz yakınımızda bulunan baz istasyonu ile birlikte yaşamak zorunda değiliz. Buradan alınıp başka bir yerde kurulsun" dedi.