Ona sormadan adım atmayan ünlüler var... Bir tanesi gözümün önünde tam 3 kez aradı. Bu işi para için yapmadığını söylüyor. Hep merak ederdim nasıl yapılır diye; “ebced hesabı”yla kelimelerin değerlerini hesaplıyor. Gizli şifreleri ortaya çıkarıyor. İşin bir de hissiyat kısmı var tabii... “Annemden gelen bir özellik, yan komşunun başına geleceği bana söyler, babam ‘Falcı mısın?’ diye kızdığı için kimseyle paylaşamazdı” diyor. O çocukluğundan beri Kur’an-ı Kerim’in gizeminin peşinden gitmiş. Şimdi birçok önemli ismin başdanışmanı...

Ne zamandır harflerin peşindesiniz? 

5 yaşından beri... İkinci kattan kafa üstü düşmüşüm. Hoca çağırmışlar, “Ayılır merak etmeyin, onu farklı bir güç koruyor” demiş. Okuma kafası hiç olmadı bende. Öğretmene bakıp “Dün kocanla kavga etmişsin” falan derdim. Üçüncü sınıfta “Ben Kuran öğreneceğim” deyip okulu bıraktım. “Hasaaan, Osmaaan, Mahmuuuut” diye ses geldi bir gece... Üçünü de buldum. Onlardan ilim öğrendim. Sonra da isimleri incelemeye başladım. Her harfin içinde üç harf var. İnanılmaz bir ilim...

En uğurlu harfler hangileri?

A, M, H çok uğurludur. B duruma göre... Y ve R de güzeldir. E yanındaki harflerden beslenir. Hep bir imtihandan geçer. Hz. Ali, Hz. Muhammed çok değerli isimlerdir ama taşımak zordur. Koyarken iki kere düşünmek gerekir. Çocuğa Kezban ismi konmamalı mesela, çok ağırdır etkileri. İleride taşıyabilirsin o yükü ama çocukken zordur. İsmi “kan”la bitenler çok zorluk yaşarlar. “A” nefis harftir. Kubbeyi temsil eder. Birden çoksa tüm dinlerin gücünü taşırsınız. Çok özel bir güçtür. A harfi ibadeti çağırır. B tam tersi bencil, kendine müslümandır, kapalıdır. “Baba” ve “anne”yi düşün.

Soyadı da isim kadar etkili mi? 

İsim, soyadı ve doğum tarihi... Kadınlar biraz şanssız tabii çünkü evlenince değişiyor. Zenginlikten fakirliğe ya da şanslılıktan şanssızlığa geçiş kadını zorlayabilir. 

İnsanları uyarıyor musunuz, isimleriyle ilgili?

Tabii ki... İbrahim Tatlıses’i vurulması öncesi uyardığım halde dikkate almadı. Halbuki bugüne kadar araştırdığım en şanslı isimdi. Başta güzel taşıdı ama sonunu getirmedi. Hâlâ da tehlikede, aynı hataları yapıyor, iyi değil. Bütün İbrahimler sınavda aslında. Taşıması zor bir isim. Ancak oğlu İdo, 2017’de büyük bir çıkış yapacak. 

Ünlülerden danışan var mı?

Çok... En son Fulden Uras’a bir takım dualar verdim. Çok iyi bir insan. Şimdi de bütün hayatı düzene girdi. Evleniyor. Erkek isimlerini kız çocuklarına vermeyin, çift karakterli olurlar. Bülent Ersoy buna epey bir tepki gösterdi ama gerçek bu. Yılmaz Morgül’ün de kalbi güzeldir, sık konuşuruz. Duygularını kapatmış biri. Yılmaz mücadelecidir, bırakmaz, adı üstünde.

‘CEM YILMAZ ÂŞIK DEĞİL’

Başka öngörüler?

Hülya AvşarSibel Can, Nur Yerlitaş tehlikede, hatalar yapabilirler. Cem Yılmazgüldürdüğü gibi gülüp geçen bir insan. Geçmişe de şu ana da baksan ilişkileri hep kötüydü ama kendisi çok iyi kalpli. Şu anda tek amacı iyilik yapmak, âşık değil. Eskiler çok gündeme gelecek bu ara. Ortalık biraz karışacak. Cihan Ünal mesela, gündeme gelecek. Demet Akalın sakın eşinden ayrılmasın, biter. Eşinden ve soyadından inanılmaz güç alıyor. Çok güzel bir ilişki. Ebru Gündeş boşanacak ama çok alakasız bir sebepten... Çağla Şıkel’in ayrılması hayırlı oldu, o akıllıdır işini bilir. Gülben Ergen de ayrılacak. İbadeti çok göze sokması çok büyük yanlış. Şarkıcı camiası arasında birkaç bomba patlayacak ama isim vermeyim şimdi. Ciddi şeyler olacak.

Siyasiler?

Başbakan yakında bir bomba patlatacak, gücü aynen devam ediyor. İsmi de çok şanslı, iki tane “Y”. Doğu Perinçek’in zor bir ismi var, hayatı gibi. Çok dikkatli olsun, buldukları yerde vurabilirler, o kadar diyeyim.

Türkiye?

Aslında zor harflerden oluşan bir ülkeyiz. Amerika’ya bak mesela, ne kadar şanslı harfler. Ama “T” değişken bir harf ve ibreler bize dönecek. Osmanlı’ya gidişat var. Zenginleşeceğiz. Ama Cumhuriyet asla zarar görmeyecek. O güç hiçbir zaman yıkılmayacak.