Tayland'ın ünlü turistik bölgesi Pattaya'da 7 Haziran sabahı saat 04:00 civarı yaşanan olayda, ismi değiştirilerek 'Somchai' olarak basına açıklanan 47 yaşındaki adam, adı açıklanmayan 43 yaşındaki karısının saldırısına uğradı. Saldırı sonrasında ihbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Somchai'yi sokakta kanlar içinde ve elindeki buz torbasını cinsel organına bastırır halde buldu. Acilen Bang Lamung Hastanesi'ne kaldırılan adamın cinsel organının neredeyse kopmuş vaziyette olduğu rapor edildi. Aşırı derecede kan kaybetmiş olan Somchai'nin hastanede ameliyata alındığı ve cinsel organının yerine dikildiği açıklandı. Talihsiz adamın hayati tehlikesinin bulunmadığı, iyileşme sürecinde olduğu bildirildi.
ALDATILDIĞINI ÖĞRENİNCE SİNSİCE PLANINI DEVREYE SOKTU
Pattaya One adlı sitenin haberine göre, sokak tezgahında kızarmış tavuk satan karısı, Somchai'nin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendikten sonra saldırıyı gerçekleştirdi. Soyadı değiştirilerek Aun olarak açıklanan kadın, Somchai'nin kendisini aldattığına dair dedikodular duyduğunu, gerçek olup olmadığını kocasına sordu. İddiaların doğru olduğunu söyleyen kocasına sinirlenen kadın, öfkeyle bağırıp çağırdıktan sonra sakinleşti. Kocasını affettiğini belirten kadın, Somchai ile cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Kocasının pantolonunu sıyıran kadın elindeki maket bıçağıyla adamın cinsel organını kesti.
KANLAR İÇİNDEKİ KOCASINA ACIDI, AMBULANS ÇAĞIRDI
Kanlar içinde kalan Somchai çığlıklar atmaya başladı ve karısından ambulans çağırmasını istedi. Kocasının haline acıyan kadın, acil yardım hattını arayarak kocasının yanına oturdu ve sağlık ekiplerini beklemeye başladı. Ambulansa binen kadın kocasıyla birlikte hastaneye gitti. Somchai'nin olay sonrasında ciddi psikolojik travma yaşadığı açıklandı. Pattaya polisi, karısı tarafından saldırıya uğrayan adamı sorgulamak için iyileşmesinin beklendiğini açıkladı.
İhanete Uğrayan Kadın, Kocasının Cinsel Organını Maket Bıçağıyla Kesti