Çanakkale’de, elektrikli bisiklet sürücüsü, hafriyat kamyonunun altında kaldı.

Olay yerinde biriken kalabalık, ortaya çıkan feci manzaraya rağmen, titreyerek de olsa savcının çalışmasını izlemekten vazgeçmedi. Çanakkale’de, Troya Caddesi'nde havaalanı kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, henüz plakası belirlenemeyen bir kamyonla kara yolunda yan yana giden Mehmet Altuğ Barış, kullandığı elektrikli bisikletle kamyonun altına düştü.

Hafriyat kamyonu başının üzerinden geçen Barış, olay yerinde hayatını kaybetti. Bölgede çok sayıda MOBESE kamerası olmasına rağmen, kamyonun plakası belirlenemedi. Polis ekipleri, plakası belirlenemeyen hafriyat kamyonunu arıyor.

Kaza anında duraktan yolcu alan halk otobüsünün şoförü, “Ses duyunca aynadan baktım. Bisiklek sürücüsünün yerde sürüklendiğini gördüm. Kamyon yanımdan geçti. Arkasından korna çaldım, ama duymadı. Kamyon şoförünün olayı görüp görmediğini de bilmiyorum. Belki de çarptığını fark etmemiştir” dedi.

Mehmet Ultuğu Barış'ın cenazesi savcının incelemenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu sırada vatandaşlar, savcı ve polisin çalışmalarını merakla izledi. Ortaya çıkan feci görüntüye rağmen, vatandaşlar, zaman zaman yüzlerini kapatarak da olsa, cesede bakmaktan Bazı vatandaşlar da cep telefonlarıyla cenazeyi görüntüledi. (MİLLİYET)