Merkez Seyhan İlçesi Bey Mahallesi’nde oturan G.E.’yi 2 yıl önce okul çıkışında görüp aşık olan işsiz Mahmut A., iddiaya göre, amcası ve annesini, kızın ailesine göndererek istedi. Ancak G.E.’nin yaşının küçük olması nedeniyle aile kızlarını vermedi. Bunun üzerine aileyi tehdit eden Mahmut A., 5 Ocak’ta, aynı sokakta oturan ablasına yemek götürmek için dışarı çıkan G.E.’yi kaçırdı. G.’den haber alamayan ailesi, kayıp dilekçesi verip, kızlarının Mahmut A. tarafından kaçırıldığını iddia etti.

’KIZIM ÖZGECAN GİBİ OLMASIN’

Kızından o günden bu yana hiçbir haber alamadıklarını belirten anne Emine E., "2 yıldır ailemizi tehdit eden saplantılı bir adam kızımı kaçırdı. Tehditleri nedeniyle kızımı okuldan bile aldık. Kızım da Mahmut A. da kayıp. Bu adam madde bağımlısı ve tehlikeli. Kızımın başına bir şey gelmesinden endişeliyim. Polise ve savcılığa başvurduk ’araştırıyoruz, bulacağız’ dediler. Üzerinden 2 ay zaman geçmesine rağmen hala bir haber gelmedi. Devlet neden bir şey yapmıyor. Mahmut A.’nın yakınları bizi arayıp tehdit ediyor. Yerlerini biliyoruz. Ancak polisin konuya el atması gerekiyor. Kızımın da Özgecan gibi olacağından korkuyorum" dedi.

G.E.’nin ablası Emine ile kardeşi Abdurrahim Ergin de kardeşlerinin bulunması için yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.