Nikâh tarihi almak için başvuran Burak AydınManisa'da Ö.A. adlı başka bir kadınla evli çıktı. Ö.A.'nın üç ay önce Burak Aydın'ın kimliğini kullanan biriyle evlendiği anlaşıldı. Şimdi Ö.A. evliliğini iptal ettirmeye, Aydın ise evlenmeye çalışıyor.
 
İstanbul'da yaşayan Burak Aydın, Rusya'da tanıştığı İnna Rakshona ile evlenmeye karar verdi. Rakshona, Rusya'daki işinden istifa edip İstanbul'a yerleşti. Nişanlanan çift, düğün davetiyelerini bastırıp, eşe dosta dağıttı. Balayında kalacakları otel bile belirlendi. Ancak, nikâh tarihi almak için Kartal Evlendirme Dairesi'nin yolunu tutan çift, büyük bir şokla karşılaştı: Görevli memur, Aydın'ın üç ay önce Manisa Kırkağaç'ta oturan Ö.A. adlı kadınla evli olarak gözüktüğünü söyleyip nikâh talebini yerine getiremeyeceklerini bildirdi. Neye uğradığını şaşıran Aydın, Manisa Nüfus Müdürlüğü'nü aradı. Buradan, kimlik bilgileri kullanılarak sahte bir evlilik yapıldığını öğrendi. Aydın, hemen kâğıt üzerinde evli gözüktüğü Ö.A.'ya ulaştı. Telefonda konuştuğu Ö.A'ya "Eşiniz benim kimlik bilgilerimi kullanarak sizinle evlenmiş. Büyük bir sahtecilik sonucu, yanlışlıkla benimle evlenmişsiniz" dedi. 
 
SAHTE DAMAT KAÇTI 
 
Bu kez bir şok da kadın yaşadı. Telefonu kapatan kadın, üç ay önce evlendiği eşini arayıp hesap sordu. Tartışma üzerine sahte kimlik kullanarak Ö.A. ile evlenen adam ise ortadan kayboldu. Evrakta sahtecilik sonucu hiç tanımadığı biriyle evli görünüp nişanlısı ile hayatını birleştirme hayalleri suya düşen Burak Aydın ve gerçek adını bile bilmediği kişiyle evlenip neye uğradığını şaşıran Ö.A. savcılığın yolunu tuttu. Sahte kimlikle evlilik yapıp Ö.A. ve Burak Aydın'ın hayatını alt üst eden kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Şimdi Ö.A. evliliğinin "mutlak butlan" sebebiyle iptal edilmesini, Burak Aydın ise nişanlısı İnna Rakshona ile bir an önce evlenebilmeyi bekliyor. Ö.A' nın avukatı, "Eşkalini verdiğimiz şahsın gerçekte kim olduğu ve nerede olduğu hâlâ tespit edilmedi. Şahsın sabıkalı olduğunu düşünüyoruz. Aydın'ın kimlik bilgilerini nasıl edindiği araştırılıyor" dedi. 
Evlenmek isteyince gerçek ortaya çıktı