Adana'nın Seyhan ilçesinde 10 yıllık eşi Fatma Gezgin’le (45) bijuteri dükkanı işleten Esef Gezgin, bir kadın personel yüzünden eşiyle tartışma yaşadı. Fatma Gezgin, kıskandığı kadın personelin işten çıkarılmasını istedi. Kocasının, personeli işten çıkarmaması üzerine kıskançlık krizine giren Fatma Gezgin, eşini evden kovdu. Eşini defalarca telefonla arayıp af dileyen koca, her defasında ‘bitti’ yanıtı aldı.

Gözü yaşlı adam, boynuna üzerinde “Fatoş Hanım bu deli çocuğu affet” yazılı bir döviz astı, başka bir pankartı da evlerinin karşısındaki bir okulun duvarına asarak ellerinde çiçeklerle beklemeye başladı. Eşinin evde olmadığını fark eden adam, eşi gelene kadar nöbet tutacağını söyledi.

Evin karşısında, boynunda pankartla bir süre bekleyen Esef Gezgin’e bir şok da duvarına pankart astığı okulun güvenlik görevlisinden geldi. Duvarın kamu malı olduğunu ve pankart asılamayacağını bildiren güvenlik görevlisi, pankartın iplerini bıçakla kesti. Okulun öğrencileri de Gezgin’e destek vererek, “Bu adamı affet” sloganı attı. Bir erkek öğrenci, "Ben kadın olsam, kocam böyle bir davranış yapsa affederdim" dedi.