Eski Nişanlısına İpli Fotoğrafını Gönderip İntihar Etti

Kayseri'nin Merkez Melikgazi ilçesindeki bir markette müdür olarak çalışan Mustafa Kale, iddiaya göre ayrıldığı Erciyes Üniversitesi'nde eğitim gören nişanlısı M.K.'nin barışma tekliflerini kabul etmemesi üzerine bunalıma girdi.
BOYNUNA GEÇİRDİĞİ İPLE FOTOĞRAF ÇEKİP NİŞANLISINA GÖNDERDİ
Kale, geçen pazar gecesi, Esentepe Mahallesi'nde teyzesinin oğlunun evine gitti. Evin bahçesine çıkan ve boynuna ip geçiren Kale, cep telefonuyla çektiği fotoğrafı, eski nişanlısına mesaj olarak attı. Kale, altına da 'Bu halim gözünden hiç gitmesin' yazdı. Kale, ayrıldığı nişanlısının 'Saçmalıyorsun' yanıtına karşılık 'Hoşçakal' ifadesini kullandı.

ASILI HALDE BULDULAR
Karşılıklı bu mesajlaşmalardan kısa süre sonra Mustafa Kale, evin bahçesindeki sundurmaya kendini astı. Kale'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımlarından endişelenen yakınları, eve gittiklerinde bahçede asılı buldu. Yakınlarının hemen ipi keserek hastaneye kaldırdığı Mustafa Kale, 4 gündür süren yaşam savaşını dün gece kaybetti.

2 YIL ÖNCE DE İNTİHARA KALKIŞTI
Yakınları, toprağa verdikleri Mustafa Kale'nin 2 yıl önce de tüfekle intihara kalkıştığını, babasının müdahale etmesiyle omzundan yaralandığını söyledi.