Film gibi boşanma hikayesinin adresi İzmir oldu. İddiaya göre 36 yaşındaki mimar S.K. ile eşi A.K’nın arası S.K’nın gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle bozuldu.
 
Akşamları eve geç gelen S.K. eşiyle sürekli tartışma yaşadı. A. K. kocasının, hemen her gün boşanma isteğine geçimini sağlayamama korkusu nedeniyle “tazminatsız boşanmam” yanıtı verdi. Kocasının, her fırsatta tazminatı ödeyecek durumunun olmadığını öne sürerek teklifi reddetmesi üzerine A.K. plan yaptı.
 
OĞLUYLA DELİLLENDİRDİ 
 
A.K. dedektifliğe soyunup hazırladığı planı devreye soktu. Planın ilk aşamasında kocası S.K’nın Facebook şifresini kıran A.K. bir kadınla yazıştığını tespit edince takibi derinleştirdi. A. K. yurtdışında yaşayan kız kardeşinden istediği ‘böcek’ adı verilen kamerayı babasının hafta sonu gezmesine götürmek istediği oğlunun montuna yerleştirdi. Görüntü ve ses kaydı yapabilen kamera sayesinde kocasının oğlunun yanında sevgilisiyle buluştuğunu belgeleyen dedektif kadın ihanet delilleriyle boşanma davası açtı.
 
30 BiN LİRA KAZANDI
 
Kayıtları boşanma davasında delil olarak gösteren A.K. “Eşim beni aldatıyor” dedi. Mahkeme çifti tek celsede boşadı. Aldatan kocanın da 30 bin lira tazminat ödemesine mahkum etti. A.K. eşyalarını toplayarak baba evine yerleşti.