Erzurum'da Ahırda Yangın Çıktı! 9 İnekten 8'i Telef Oldu
Erzurum'da henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı evli ve 6 çocuk babası Kasım Aslan'a ait ahırda 7 Ekim günü saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Komşuların haber vermesi üzerine dışarı çıkan Aslan ve ailesi gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Aslan'a ait 9 inekten 8'i telef oldu.
SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Alevlerin dört bir tarafını sardığı ahırdaki büyükbaş hayvanları kurtaramamanın üzüntüsünü yaşayan aile gözyaşlarına boğuldu. Yangın, Karayazı ilçesinden gelen Büyükşehir Belediyesine ait atfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kullanılmaz hale gelen ahıra giren Kasım Aslan, hayvanlarının cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizi geçirdi.

70 BİN LİRAYA YAKIN ZARARIM VAR
Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen Kasım Aslan (36), "Her şeyim biranda yanıp kül oldu. 9 inekten 8'i telef oldu. Ahırla birlikte kışlık erzak ve yakacağın bulunduğu kilerde tamamen yandı. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Tek geçim kaynağımız ineklerdi. Tek inekle biz ne yaparız? Ahırda elektrik yok. Nasıl yandıı bilmiyorum. Kimseyle bir husumetim de yok. 70 bin liraya yakın zararım var" dedi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Öte yandan jandarmanın, 25 hane ve 200 nüfuslu Göktepe köyünde olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.