Dün saat  22.00 sıralarında merkez Yenişehir İlçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Göçmen Kavşağı’nda meydana gelen kazada iddiaya göre, Erdemli’den il merkezine giden İclal G. yönetimindeki Kıbrıs plakalı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Adem Eren ile kızları Öznur ve Zeynep Zilan Eren’e çarptı. Çok hızlı olduğu ileri sürülen otomobil, bir reklam tabelasına çarparak durabildi. Kazada ağır yaralanan baba ve kızları, olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Toros Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılardan Zeynep Zilan Eren tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan baba Adem Eren ise sabaha karşı hayatını kaybetti. Öznur Eren’in ise Mersin Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin devam ettiği belirtildi.
KAZADAN ÖNCE RADARA YAKALANMIŞ
 
Öte yandan kazadan sonra yanındaki ismi açıklanmayan arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçan ve daha sonra ara sokakta polis tarafından yakalanan İclal Güvercin 1.33 promil alkollü çıktı. Ehliyetsiz olan İclal G.'nin ayrıca kazadan hemen önce saatte 94 kilometre hızla radara yakalandığı ortaya çıktı. Sürücü, emniyetteki sorgusunun ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. 
 
MANKEN ÇIKTI

İclal G., adliyedeki savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.İclal G.'nin KKTC’de mankenlik yaptığı, çeşitli mankenlik ajanslarında çalıştığı ve mankenlik sitelerinde çok sayıda fotoğrafının bulunduğu belirlendi