Adana'da döner götürdüğü müşterinin verdiği 50 lira sahte çıkınca şaşkına dönen 17 yaşındaki paketçi, acı acı güldü.
50 TL'NİN ÜZERİNİ İSTEDİ
Çınarlı Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki döner salonuna gelen 50 yaşlarındaki bir kişi, birkaç sokak ilerideki iş hanını tarif ederek döner siparişi verip, yemekle birlikte 50 TL üzeri getirilmesini istedi. Müşteri ayrıldıktan hemen sonra hazırlanan siparişi alan paketçi Kubilay Bulut, verilen adrese gitti.
MÜŞTERİ KAPIDA KARŞILADI
Döner siparişini veren müşteri, Kubilay Bulut'u iş hanının kapısında karşıladı. Bulut'a 50 TL uzatan müşteri, "Döneri 3'üncü katta Ahmet Bey var, ona teslim edersin." dedikten sonra paranın üzeri olan 40 lirayı alıp sokakta gözden kayboldu.

'AHMET' DİYE BİRİSİ YOK, PARA SAHTE ÇIKTI
3'üncü kata çıkan paketçi Kubilay Bulut, Ahmet isminde kimsenin çalışmadığını öğrenince iş yerine döndü. Kasada incelenen 50 liranın sahte olduğu anlaşıldı. Sahte para veren dolandırıcıyı tekrar bulabilmek ümidiyle elinde döner paketiyle iş hanı ve çevresinde araştırma yapan Kubilay Bulut'un çabaları sonuçsuz kalınca, 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunuldu. Döner salonundaki güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis, soruşturma başlattı.
ACI ACI GÜLÜMSEYEBİLDİ
Polis incelemesini sürdürürken, sahte 50 TL'yi de elinden bırakmayan Bulut, düştüğü tezgahın şoku ile acı acı güldü. Kubilay Bulut, "Patronum anlayışlı insandır. Benim yevmiye gitti, ama o böyle şeyleri dert etmez. Benim paramı öder. Ben de bunu yırtıp atacağım." diye konuştu.
Kamera kayıtlarından eşkali belirlenen dolandırıcının yakalanması için çalışma sürüyor.