Diyarbakır'da güvercin satışı yapılan pet shop sahibi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Saldırganlar işyeri sahibini öldürdükten sonra burada bulunan 2 güvercini de silahla vurarak öldürdü.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre olay saat:22: 50 sularında Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Fatih caddesi, Muradiye mahallesi 191. sokakta bulunan güvercin satışı yapılan bir pet shop'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi yada kişiler pet shop dükkanına gelerek burada bulunan işyeri sahibi Osman T. (40) isimli esnafla nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştılar.

İŞYERİ SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜLER

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle kimliği belirsiz kişi yada kişiler ellerinde bulunan silahla işyeri sahibi Osman T'nin kafasına 3 el ateş ederek öldürdü. İşyeri sahibinin öldüğünden emin olan saldırganlar daha sonra burada bulunan 2 güvercini de silahla vurarak öldürdükten sonra ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdiler.

Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar olayı polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi.

Haber verilmesiyle olay yerine gelen Polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de işyerinde yaptığı incelemede işyeri sahibi Osman T.'nin kafasına 3 el ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi.