AA muhabirinin edindiği bilgiye göre,  Aydın Dalgıç'ın (38) kullandığı  48 HU 282 plakalı Otomobil, Ölüdeniz Mahallesi Kıdrak mevkisinde sürücüsünün  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 90 metrelik  uçurumdan denize düştü. 
Yoldan geçen araç sürücülerinin haber vermesi üzerine olay yerine  gelen itfaiye ve  sağlık ekipleri, denizdeki araca ulaşamayınca Belceğiz  Plajı'ndaki tekneciler ile Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekiplerinden yardım  istedi.

Karadan UMKE ekipleri, denizden ise tekneciler otomobilin düştüğü yere  ulaştı. Tekneden denize giren bir dalgıç tarafından tamamen suya gömülü  otomobilden çıkarılan Dalgıç, karaya çıkarıldı.

Daha sonra bir tekneye alınan Dalgıç,  sağlık ekiplerinin kontrolünden  geçirilmek üzere Kıdrak Koyu'ndaki plaja getirildi.

Sağlık ekipleri, başına aldığı darbe sonucu otomobilden çıkamadığı  tahmin edilen Dalgıç'ın, olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cenaze aracına alınan ceset, Cumhuriyet savcısının incelemesi için   Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Sahil Güvenlik ekipleri de otomobilde başka bir kişinin olmasına  karşın denizde inceleme yaptı.

Otomobil, çekici yardımıyla denizden çıkarıldı.