Adana'da damat düğün günü 17 yaşındaki genç kıza, taciz iddiasıyla ifadesi alınmak üzere emniyete getirilince, gelinliği ile emniyet binasına gelen gelin perişan oldu.
Edinilen bilgiye göre, 11 Kasım 2014 günü daha önce resmi nikah yaptığı Pelin G. (23) ile düğünü olan Hilmi G. (25) sabahleyin evden elektrikçi dükkanı bulmak için çıktı. Bu arada durakta okula gitmek için bekleyen B.D. (17) isimli kız çocuğunu gördü. Kız çocuğuna "Buralarda bildiğin elektrikçi var mı?" diye sordu. İddiaya göre, kız çocuğu ise bilmediğini söyleyince Hilmi G. penisini göstererek kız çocuğunu taciz etti. Kız çocuğunun bağırması üzerine ise Hilmi G. olay yerinden uzaklaştı.
BABA, ŞİKAYETÇİ OLDU

B.D. babasını arayıp bir kişinin kendisini taciz ettiğini söyledi. Bunun üzerine baba polise başvurup şikayetçi oldu. Polis kız çocuğunun verdiği eşkalden ve çevrede yaptığı güvenlik kamerası incelemesinden taciz eden şahsın Hilmi G. olduğunu belirledi. Saat 15:30 sıralarında düğün hazırlığı yaparken bulan polis, Hilmi G.'ye hakkında taciz iddiasının olduğunu söylenerek emniyete götürüp ifadesinin alınacağını söyledi. Bu sırada gelin Pelin G.'de kuaförde son hazırlıklarını yapıyordu.

GELİN OLAYI DUYUNCA GELDİĞİ EMNİYETTE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Gelin Pelin G. eşinin emniyete götürüldüğünü öğrenince, sadıçlarla birlikte kuaförden çıkıp Ahlak Büro Amirliği önüne gitti. Burada sinir krizleri geçiren gelin gözyaşlarına boğuldu. Bir emniyete giren bir dışarı çıkan gelini sadıçlar sakinleştirmeye çalıştı. Ancak gelin bir türlü sakinleşmedi. Gelinin içirideki damadı beklemekten ve ağlamaktan bitkin düşünce düğün arabasına binerek beklemeye başladı.

DAMADIN İFADESİNDE "TACİZ ETMEDİM ÇOK TATLISIN" DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Hilmi G. ise polise verdiği ilk ifadede kız çocuğunu taciz etmediğini elektrikçiyi sorduktan sonra "Çok tatlısın" dediğini söylediği öğrenildi. Hilmi G'nin, kendisinin düğünü olduğunu bu günü kendilerine zehir etmek isteyen birilerinin oyunu olabileceğini söylediği, eşinin ve kendisinin en güzel gününü berbat ettiklerini söylediği belirtildi.
PSİKOLOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

Kız çocuğu B.D ise Çocuk Şube Müdürlüğü'nde psikolog eşliğinde alınan ifadesinde Hilmi G.'nin kendisini taciz ettiği iddiasında ısrarcı oldu. Aile Hilmi G.'den şikayetçi oldu.
HERŞEYE RAĞMEN DÜĞÜN GERÇEKLEŞTİ

Savcılık Hilm G.'nin gözaltına alınmamasına şikayetin gözaltısız kendisine getirilmesine karar verdi. Bunun üzerine 3 saat boyunca gözyaşlarını boğulan gelin Pelin G. emniyetten eşini de alıp düğününü yapmaya gitti. Düğün iddia nedeniyle geçte olsa 2 saat sonra başladı.