Cinsel Fantezi Ürünlerini Test Ederek Para Kazanıyor
Cinsel fantezi ürünleri imal eden LoveHoney.com.au firmasında çalışan 22 yaşındaki Paige, geçimini sağlamak için sıra dışı bir işte çalışıyor.
YILDA 70 BİN DOLAR KAZANIYOR
Avustralya'nın Brisbane şehri merkezli firmada üretilen cinsel fantezi ürünlerini kendi üzerinde test eden Paige, yılda 60-70 bin dolar gelir elde ediyor. Aldığı maaştan haricen her ay prim olarak cinsel fantezi ürünlerinden de evine götürmesine izin veriliyor. Paige, Seek.com üzerinde iş ilanını gördüğünde ilk başta şaka zannettiğini, buna rağmen başvurduğunu belirtti.
İşe kabul edilmesinin ardından, üniversitede eğitiminin olmadığı günler çalışan Paige, mezun olmasının ardından tam zamanlı olarak çalışmaya devam etti. Genç kadının işi; müşterilerden gelen ürünler hakkındaki soruları cevaplamak, kalite kontrol için cinsel fantezi ürünlerini test etmek, ürünlerin incelemesini ve anlatımını yapmaktan oluşuyor.

TEST ETTİĞİ ÜRÜN SAYISINI HATIRLAMIYOR
Daily Mail'e konuşan Paige: "En önemli şey, imal ettiğimiz ürünlerin en iyi kalitede olması. Birçok özel test uyguluyoruz. Bir ürünün yeterince iyi olmadığına kanaat getirirsek o ürünü ya satmıyoruz ya da üretimini devam ettirmiyoruz." sözlerini dile getirdi. Genç kadın, cinsel fantezi ürünleri endüstrisinin insanlar için hala bir tabu olduğunu, oysa insanların cinsel hayatlarında bu ürünlerin faydalı olduğunu ifade etti.
Paige kendi üzerinde test ettiği ürünlerin sayısını unuttuğunu sözlere döktü. Ayrıca ailesinin bu sıra dışı mesleğinde kendisini desteklediğini belirten genç kadın hatta büyükannesiyle mesleği ve ürünler hakkında konuştuklarını açıkladı.