Amerika'nın Texas eyaletinin Burkburnett kasabasında yaşayan Sara Anne Woody isimli kadın 12 ve 7 yaşlarındaki iki üvey oğluna ceza olarak kirli klozeti yalattığı ve dillerini ızgara çakmağıyla yaktığı suçlamasıyla tutuklandı. 24 yaşındaki kadın, aralarında kusmuktan yapılmış karışımı içirmek, kemerle genital bölgelerine vurmak gibi iddiaların da yer aldığı 30 farklı ithamla suçlandı.
Ceza Olarak Çocuklarına Tuvaleti Yalattı
BABA VE ÜVEY ANNE AYNI HAPİSHANEYE KONDU
Witchita ilçe hapishanesine konulan Sara için 3 milyon dolar kefalet bedeli belirlendi. Sara'nın kocası Jonathan Darrell Woody üç kez çocukları tehlikeye atmak suçlamasıyla tutuklandı ve karısıyla aynı hapishaneye kondu. Jonathan için de beş yüz bin dolar kefalet bedeli belirlendi.ÇOCUKLAR DUDAK YARASI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GETİRİLDİ
Soruşturma, çocuklardan birinin Wichita Falls Hastanesi'ne dudak yarası şikayetiyle getirilmesi sonrasında başlatıldı. Daha sonra bir çocuk savunma merkezine getirilen çocuklarla görüşmeler yapıldı. İsmi açıklanmayan çocuklar burada yetkililere Sara Woody'nin kendilerini tuvaletin pis tarafını zorla yalattığını, soyundurarak genital bölgelerine kemerle vurduğunu anlattı. Cani kadının ayrıca kürek sapı ve tente borusu gibi aletlerle çocukların sırtına, kafasına, omuzlarına ve bacaklarına vurarak dövdüğü ortaya çıktı. Çocuklar üvey annelerinin kendilerini ceza olarak şınav çekmeye zorladığını da yetkililere aktardı

BABA, İSTİSMAR VE İŞKENCEYİ BİLMESİNE RAĞMEN BİR ŞEY YAPMAMIŞ
Polisin açıklamasına göre, Jonathan Woody iddia edilen istismar ve işkenceleri bilmesine rağmen durdurmak için bir şey yapmadığını kabul ettiği için de suçlandı. Sara ve Jonathan'ın yalancı şahitlik yaptırmakla suçlanmasına gerekçe olarak, dudak yarası için hastaneye getirilen çocuklara yaraların nasıl oluştuğu konusunda farklı bir hikaye anlatmalarını çocuklardan istemesi gösterildi.
İstismar ve işkenceye uğrayan iki çocuk ve diğer üç kardeşleri akrabalarının yanına yerleştirildi. Sara Woody'nin hamile olduğu rapor edildi.