Hem yazıları hem de aşklarıyla gündemden düşmeyen Ahmet Hakan, önceki gün doktor Banu Çiftçi ile görüntülendi. Daha önce Başak Sayan ve Pelin Batu gibi birçok ünlü güzelle birlikte olan gazeteci, geçtiğimiz yaz Bodrum'da ise kendinden 23 yaş küçük meslektaşı Nebahat Kübra Akalın'la aşk yaşamıştı. Hakan'ın bu ilişkisi de çok geçmeden hüsranla noktalanmıştı.
47 yaşındaki Ahmet Hakan'nın önceki gün ise yanında doktor Banu Çiftçi vardı. İkili, Hakan'ın müdavimi olduğu Nişantaşı House Cafe'de buluştu. Son dönemde sürekli birlikte görülen ikili, önceki gün de yan yanaydı. Çiftçi ile Hakan, mekan çıkışında güzel doktorun otomobiline doğru yürürken görüntülendi. Daha önce başından bir evlilik geçen Banu Çiftçi ile Ahmet Hakan'ın yolda mesafeli yürümesi dikkat çekti.

ELİNİ CEBİNE ATMADI!
Daha sonra ise Hakan, kendisine hiç yakışmayacak bir harekete imza attı. Her zaman kadınlara karşı kibar olduğu iddia edilen ünlü gazeteci, Banu Çiftçi'nin otopark ücreti ödediği sırada centilmenliğe yakışmayacak bir tavır sergiledi. Banu Çiftçi, aracını bıraktığı görevliye ücreti öderken Ahmet Hakan ise hiç oralı olmayarak güzel doktorun aracına kuruldu. Hakan'ın, bu halini görenler "Ahmet Hakan'ın her zaman kibar olduğu söylenirdi. Fakat öyle değilmiş" yorumları yaptı. Bu arada Çiftçi, 2012 yılında eşinden olaylı bir şekilde boşanmıştı.

YAKIŞMADI AHMET
Banu Çiftçi, görevliye otopark ücretini öderken Ahmet Hakan, aracın yanında durarak hiç oralı olmadı ve elini cebine atmadı. Her zaman centilmen olduğu iddia edilen Ahmet Hakan'ı görenler, bu umursamaz tavrı ünlü gazeteciye yakıştıramadı.