Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenaze namazı Karacaahmet Mezarlığı içindeki Şakirin Camii'nde kılındı ve Karacaahmet Mezarlığında toprağa verdi
Cem Garipoğlu'nun intihar etmesi sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Garipoğlu'nun intiharı Twitter'da en çok konuşulan olaylar arasına girdi. Birçok kişi Garipoğlu’nun ölmediğine ve hapisten kaçırılıp intihar süsü verildiğine hatta Gündemin değiştirilmek için böyle bir şey yapıldığına inanıyor ve iddia ediyor. Düşüncelerini Twitter’dan belirten kullanıcılardan bir kısmı ise Cem Garipoğlu yerine bir başkasının öldürülüp yerine koyulduğu düşünüyor.

İşte o Tweet’lerden öne çıkanlar:
-Cem Garipoğlu az önce Erbil'den kalkan özel bir uçakla Okecie havalimanına indi. WE 204FK plakalı bir araçla şehir merkezine gidiyor.

-Ölen mahkumun adı Zübeyir Aydın. 1953 Halfeti doğumlu. 1995 yılından bu yana hapisteydi. Kimsesi yok. Cem Garipoğlu diye onu gömecekler.

-Cem Garipoğlu, Nowy Swiat Caddesi'ndeki Hotel Bristol'e Nuri al Said adına düzenlenmiş Irak pasaportuyla check-in yaptı.

-Paranoyak olduk ya düşünmeden edemiyor insan bu Garipoğlu cidden intihar mı etti yoksa hani ne biliim kaçtı mı uzak diyarlara falan..:/

-ence cem garipoğlu intihar etmedi kaçtı, eminim bundan

-Cem Garipoğlu intihar mı etti, kaçtı mı? Cesedini görmeden inanmam!!!

-Cem Garipoğlu ya gerçekten intihar etti ( düşük ihtimal) ya kaçtı (bir ihtimal) ya da gündem değişsin (kuvvetle muhtemel) ama acımam ona.


Cem Garipoğlu intihar etti


-Toplum olarak Cem Garipoğlu öldümü yurt dışına mı kaçtı ikileminde kaldık kafamız çok karışık.
-Gündem değiştirmek ve adam kaçırmak için güzel bir zamanlama.. Sâhi hangi ülkeye doğru intihar etti bu Cem Garipoğlu?

- cem garipoğlu'nun ölmek gibi bir niyeti yoktu. dışardan okuyordu. bu yalan bir intihar sahte bir kimlikle yurtdışında yaşayacak!!!


CemGaripoğlununNaaşıHalkaGösterilsin başlığı açıldı. İşte o tweetlerden bazıları:
- “Cem Garipoğlu’nun intiharını duyan herkes ‘kim bilir onun yerine kimi asıp da dışarı çıkardılar’ diye soruyor. E burası Türkiye.”

-zengine göre işler, öldü süsü verilip yurtdışına çıkartılmış bile olabilir.”

- “Cem Garipoğlu acaba hangi ülkeye doğru intihar etti, Türkiye’nin gündemi karışık, zamanlama harika”

- “Bence Cem Garipoğlu olaya intihar süsü verip Çin’e kaçtı. Daha önce de bir röportajda tahliyesinde Çin’e gitmek istediğini söylemişti.”