Karabağlar İlçesi'ne bağlı Tırazlı Köyü yakınlarındaki toprak yolda şarampole yuvarlanmış bir  Otomobil gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede, 30 metrelik şarampole yuvarlanan 35 AT 3648 plakalı otomobilin sağ ön koltuğunda çürümeye yüz tutmuş kadın cesedi olduğu görüldü. Bölgede inceleme yapan ekipler, otomobilin yakınlarında yine çürümeye başlamış bir erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede, ölen erkeğin, geçen 5 Nisan'da ailesinin  kayıp başvurusunda bulunduğu  Ramazan Gültekin, yanındaki kadının da tanıdıkları Gülşah Kapar olduğu belirlendi.
Olay yerindeki inceleme ardından, emekli olduktan sonra bir müteahhitlik firmasına ulaştırma hizmeti verdiği belirtilen Gültekin ile Kapar'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.  Otomobil de vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gültekin'in evden "İşe gidiyorum" diyerek çıktığı, bir daha kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Yanındaki kadının neden otomobilde bulunduğu henüz kesinlik kazanmadı.

Müge Anlı'ya katılmışlardı

Cesetleri bulunan iki kişiden  Ramazan Gültekin’in eşi Emine ve oğlu Şahin, cesetler bulunmadan bir televizyon programına katıldı. Bu programda anne ile oğlu,  Ramazan Gültekin’in bir kadınla ilişkisi olduğunu söyledi.

Ramazan Gültekin’in eşi, bu kadının kim olduğunu bilmediğini söylerken, oğlu ise daha önce bir kez gördüğünü anlattı. Aynı programa katılan  Ramazan Gültekin’in kız kardeşi ise ağabeyinin başka bir kadınla ilişkisi olduğuna inanmadığını söyledi.