Beyoğlu’nda yolun karşısına geçmek isteyen Mahir T. isimli vatandaşa ticari bir taksi çarptı.

Olay yerinde yardıma koşan bir vatandaş ile yaralı Mahir T. arasında güldüren bir diyalog yaşandı. Yaralı Mahir T.'yi sakinleştirmeye çalışan vatandaş, "Esas duruşta dur bakalım nasıl duruyorsun" dedi. Yaralı Mahir T. ise "Abi sen çok konuşuyorsun ya" diyerek tepki gösterdi.

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan Mahir T. isimli vatandaşa İbrahim Öngel yönetimindeki 34 TBF 51 plakalı taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan Mahir T.’nin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koştu. Yaralı Mahir T.’nin yanına gelerek sakinleştirmeye çalışan bir vatandaş, ile yaralı şahıs arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Yaralı Mahir T.’ye sakinleşmesi gerektiğini belirten vatandaş, “Askerdeki esas duruşta dur bakalım nasıl duruyorsun” demesi üzerine yaralı Mahir T., “Ağabey sen çok konuşuyorsun ya” diyerek susmasını istedi.
 
Taksi şoförü İbrahim Öngel, “Dümdüz geliyordu, sarhoştu. Ben dedim belki kenara çekilir. Yavaşladım biraz. Baktım üstüme geliyor, frene bastım” dedi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Mahir T. Ambulansla Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı.