İzmir'de, eşi tarafından elleri kolları bağlandıktan sonra ormanlık alanda burnu kesildiği iddia edilen kadın, hastanede tedavi altına alındı.
Buca ilçesinde bir çadırda yaşayan 26 yaşındaki Semra E, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 11 yıllık eşinin, ormanlık alanda burnunu bıçakla kestiğini ileri sürdü.

Eşi C.E. ile severek evlendiklerini ancak daha sonrasında sürekli şiddet gördüğünü anlatan Semra E, 6 yaşında bir çocukları olduğunu söyledi.

Son olayda eşinin ellerini ve kollarını iple bağladıktan sonra ormanlık alana götürdüğünü belirten Semra E, burada belinden çıkarttığı kasap bıçağını bileyerek burnunu kestiğini ve birkaç yerinden bıçakladığını iddia etti.

Koruma altına alınmasını isteyen Ecerel, "Eşim burnumu kestikten sonra bana verdi. Ben yerde çırpınırken bir taşın üzerine oturarak beni seyretti ve bir sigara içti. Daha sonra beni yola kadar çıkardı. Ben de kayınvalidemin yanına giderek yardım istedim. O da beni hastaneye yetiştirdi. Kopan burnum ameliyatla yerine dikildi. Eşimden boşanmak istiyorum ama can güvenliğim sağlanmalı. Yaşamak istiyorum" dedi.

Semra Ecerel, tedavisinin sürdüğü Ege Üniversitesi Tıp Hastanesinde polis tarafından gözetimde tutuluyor.