FİLM GİBİ İZLEDİLER
Bir AVM'nin terasına çıkan 28 yaşındaki genç, kendini boşluğa bıraktı. Sağlık ekipleri genci hayata döndürmek için bir saat uğraştı. O sırada AVM'de bulunanlar, hiçbir şey olmamış davrandı. Kimi kafe koltuğunda olayı seyretti, kimi kahve içti, kimi telefonuyla oynadı. 

Olay, Çorlu’da Omurtak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde meydana geldi. AVM terasında, uzunca bir süre telefonla konuşan bir kişi, önce elindeki telefonu yere fırlattı ardından da kendisini boşluğa bıraktı. Alışveriş merkezinin zemin kattaki giriş kapısının önüne düşen genci görenler polis ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi.


Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken 112 Acil Servis ekipleri de genci hayata döndürebilmek için mücadeleye girişti. 
İsminin Atakan U.(28) olduğu öğrenilen genç, sağlık ekiplerinin tüm çabalara karşın hayatını kaybetti.
ŞAKALAŞTILAR, SOHBET ETTİLER
 
Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında, objektiflere insanlık ölmüş dedirten görüntüler de yansıdı. Atakan U.'yu hayatta tutmak için mücadele eden sağlık ekiplerinin birkaç metre uzağında tüm yaşananları film gibi izleyenler, kahvelerini yudumlamayı, birbirleri ile şakalaşarak sohbet etmeyi ve cep telefonları ile oynamayı sürdürdü.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri de olayın meydana geldiği alışveriş merkezinde inceleme yaparak görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. 
Polis ekipleri Atakan U’nun kendisini boşluğa bırakmadan önce attığı öne sürülen cep telefonunu bir süre aradı ancak bir sonuç elde edemedi. 
Atakan U.'nun cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.