Edirne'de Süper Loto'dan 11 milyon lira kazanan ve patronuyla ihtilafa düşen Fuat Özdemir bir gecede mahallesini terk etti. Komşuları, "İkramiye çıktığını korumayla gezince öğrendik" dedi

Süper Loto'dan 11 milyon 345 bin 642 lira ikramiye kazanan Edirneli Fuat Özdemir (36) daha önce oturduğu yıkılmaya yüz tutmuş evi terk etti. İkramiye kazanmadan önce eşi ve bir çocuğuyla birlikte Süloğlu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan tek katlı, harabe evde yaşayan ve hamallık yaparak geçimini sağlayan Fuat Özdemir'in komşuları talihlinin zaman zaman korumalarıyla ilçeye geldiğini anlattı.

"NE OLDUĞUNU ANLAMADIK"
Komşulardan Kadir Görgöz, "Bir gecede buradan çekip gitti. Ne olduğunu anlamadık. Sonra öğrendik ki büyük ikramiye ona çıkmış. Bayramda komşulara kurban eti dağıttı. Bana da verdi. Tarım ürünleri ticareti yapan birinin yanında hamal olarak çalışıyordu. İyi birisiydi. Son gelişinde yanında korumalar ve para beklentisi olanlar vardı. 'Bu da para istiyor' düşüncesine kapılmasın diye yanına gitmedim" dedi.