Seyhan’da kapıyı çalıp “Bu evde büyü var” diyen gencin talimatıyla bir koltuğa ters oturup dua eden kadının duası bittiğinde evde ne genç vardı ne de kolundaki altın bilezikleri... 
Adana’nın Seyhan ilçesinde bir çocuk annesi Özlem Sökmen (36), önceki gün öğle saatlerinde, zil çalınca kapıyı açtı. İddiaya göre, 25 yaşlarındaki bir genç, Sökmen'e, "Bu evde büyü var, sen çok sıkılmışsın" diyerek içeri girdi. Ardından da Sökmen'i bir koltuğa ters oturtup, dua edeceğini söyledi. Sökmen'den kolundaki altın bileziği çıkarmasını isteyen genç, bardağa doldurduğu suyu da 'okunmuş' diyerek kadına içirdi.

Nasıl kandım?

Dolandırıcı, Sökmen'in çıkardığı altın bileziğini de bardağın üzerine koyup, "Sen şimdi odaya geç, karnını ovala içindeki sıkıntıyı at, geri gel” dedi. Denileni yapıp 5 dakika sonra odaya dönen Sökmen, bilezik ve dolandırıcıyı göremeyince durumu polise bildirdi. Polis çalışma başlatırken, Özlem Sökmen, "Eşim inşaatlarda su tesisatı yapıyor, çocuğumuzun eğitimi için yaptığımız birikimdi o bilezik. Nasıl kandım hâlâ anlayamıyorum" diye konuştu.