CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu’nun yeğeni Eda Özmen’le ‘sahte nikâh’ yapan Abdullah Göçmüş’ün imam olduğu öğrenildi. Göçmüş'ün olayı öğrenen babası hayatını kaybetti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni Eda Özmen’le ‘sahte nikâh’ yapan Abdullah Göçmüş’ün imam olduğu, nikah için bir ay önce Sinop’a gideceğini belirterek izin aldığı öğrenildi.

 Bekaroğlu’nun ablasının kızı olan Eda Özmen ile Abdullah Göçmüş’ün nikâh töreni 6 Aralık’ta bir teknede yapılmış ancak sahteciliği fark eden Nüfus Müdürlüğü’nün durumu polise bildirmesi üzerine Özmen ve Göçmüş gözaltına alınmıştı. Evli ve çocuklu olan ancak eşinden ayrılamayacağını bilen Görmüş’ün Özmen’in de rızasıyla ağabeyinin kimlik bilgilerini kullanarak sahte nikah yaptığı anlaşılmış, nikâha Bekaroğlu da katılmıştı.
 
Göçmüş’ün Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde imamlık yaptığı ortaya çıktı. İmamlık yapan Göçmüş’ün daha önce de evlilik dışı ilişkilerinin gündeme geldiği ve bu iddialar nedeniyle tayininin İstanbul’dan Kastamonu’ya çıktığı da iddia edildi. Göçmüş’ün resmi nikâhlı eşinin de sahte nikah düzenlediği sevgilisi gibi İstanbul’da yaşadığı öğrenildi.
 Üsküdar Belediyesi ise sahte nikâhın görüntülerindeki memurla belediyede görevli memur Kudret Başalan’ın hiçbir ilgisinin bulunmadığı açıklandı.

Bekaroğlu: Karakter katliamına dönüştü

Bekaroğlu, yeğeni Eda Özmen’in sahte nikâh kurgusuyla ilgili, “Vallahi benim söyleyecek bir sözüm yok. Konuştukça konu daha da garipleşiyor. Bu konu karakter katliamına dönüştü. Bu konuda konuşmama kararı aldım” dedi.

BABASI KALBİNE YENİLDİ

Damat Abdullah Göçmüş'ün babası Ömer Göçmüş, 'Sahte nikah' haberinin ortaya çıkması üzerine aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Göçmüş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.