PEÇETE VE KOPAN DÜĞME ŞÜPHELİYİ YAKALATTI
Peçete içine koyduğu sperm ve ilişki anında kopan gömlek düğmesini alan F.B., şüpheliyi yakalattı. Olay, Kepez İlçesi Masa Dağı'ndaki mesire alanında meydana geldi. Erkeklerle para karşılığı birlikte olan F.B.'ye müşteri bulan 31 yaşındaki H.D., kadını arkadaşı N.C.'ye pazarladı. Olay günü buluşma noktasına giden F.B., karşısında N.C. ile H.D. ve İ.K.'yi görünce hamile olduğunu belirterek, ilişkiye girmek istemediği söyledi. Sinirlenen N.C., oradan bir süre ayrıldı ve döndüğünde H.D. ile F.B.'yi üstleri çıplak gören N.C., çılgına döndü.


BIÇAK ZORUYLA...

F.B.'yi sürükleyerek araçtan indiren N.C., oral seks yapmasını istedi. Kadından 'ret' cevabı alan N.C., cebinden çıkardığı bıçağı F.B.'nin boğazına dayayarak isteğini yineledi. N.C.'nin isteğini yerine getiren F.B., ilişki sırasında kopan düğme ile peçete içindeki spermi cebine koydu. Olay sonrası F.B.'yi mesire alanında bırakan 3 kişi oradan ayrıldı.
Daha sonra polisi arayan F.B., yardım istedi. Kadının verdiği bilgilerden yola çıkan polis, başta fuhuşa aracılık eden H.D., olmak üzere kendisine zorla seks yaptıran N.C. ile H.D. ve İ.K.'yi gözaltına aldı.


Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.