Karaman’da doğuştan bedensel engelli 42 yaşındaki Gülcan Ateş, hava almak için çıktığı ahşap balkondaki tahtanın bir bölümü kırılınca, sıkışıp balkonda asılı kaldı. Ateş, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün saat 15.30’da Alacasuluk Mahallesi 546’ıncı sokaktaki 2 katlı evde meydana geldi. Yalnız yaşayan ve koltuk değnekleri yardımıyla yürüyebilen bedensel engelli Gülcan Ateş, evin girişindeki merdivenli ahşap balkona hava almak için çıktı.

Ateş, balkonun kenarında durduğu sırada üzerine bastığı tahta kırıldı. Kırık olduğu bölümden aşağı doğru düşen Ateş, biranda sıkıştı. Vücudunun büyük bir bölümü asılı kalan Ateş, bağırarak çevresinden yardım istedi. Ateş’in çığlıklarını duyup gelen komşuları yaptıkları müdahalede Ateş’i çıkartamayınca, itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 25 dakika süren müdahale sonucu tahta parçaların bir kısmını kesip Ateş’i sıkıştığı yerden kurtardı. Yara almadan kurtulan Ateş, ambulansla  Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak sağlık kontrolünden geçirildi.