Bilecik, bir süredir yaşadıkları köyden şehir merkezindeki evlerine gelen çift, buzdolabına yapıştırılmış "Emine ecelin geldi” şeklindeki not ile şaşkına dönerek telaşla polise başvurdu.
Hürriyet mahallesi Vatan sokak üzerinde ikamet eden Abil ve Hatice Saka çifti, köyden evlerine geldikleri zaman buldukları esrarengiz not ile şok oldular. 

Buzdolabının üzerine yapıştırılmış olarak "Emine ecelin geldi” yazısı ile çift hemen telaşlandılar. Durumu polise bildiren Abil Saka (31), olay yerine gelen görevlilere olayı anlattı. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri tarafından gerekli incelemeler yapılırken, yaşadığı olayı anlatan Abil Saka, köyden eve geldiklerinde balkon kapısının açık olduğunu fark ettiklerini belirterek, "Daha sonra buzdolabına yapıştırılmış "Emine ecelin geldi” notunu gördük. Emine eşimin ismi olduğu için notu görünce hemen ev sahibini, daha sonra da polisi aradık.

Büyük ihtimal içeri balkondan girilmiş. Zaten balkon kapısı kitlenmiyordu ve hiç düşmanımız yoktu” dedi. Üst kattaki komşusu ise; kendisinin hasta olduğu için yattığını ve hiçbir ses duymadığını belirtti. Olay yeri ekipleri evde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.