Olay, saat 10.00 sıralarında, İspat Cami Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerindeki apartmanda meydana geldi. İlk eşi ölen 2 çocuk annesi A.D., 1 ay önce işsiz D.D. ile ikinci evliliğini yaptı. İddaya göre evlendikten sonra eşine şiddet uygulamaya başlayan D.D., bu Sabah da yaşadıklarını tartışmanın ardından A.D.’yi dövdü. D.D., ardından da üzerine kapıyı kilitleyerek evden ayrıldı.



Balkona çıkan A.D., ağlayarak çevredekilerden yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Balkona çıkan A.D., eşi D.D.’nin sürekli kendisi ve ilk evliliğinden olan çocuklarını döverek, tehdit ettiğini söyledi. A.D., itfaiye ekibi tarafından merdivenle binanın ikinci katındaki balkondan alınarak indirildi. A.D. daha sonra olay yerinde bulunan ambulansla  Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis, D.D.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yakalanan eşi serbest bırakıldı

Edirne’nin  Keşan İlçesi’nde eşi A.D.’yi dövdükten sonra kapıyı üzerine kilitlediği iddia edilen D.D., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. D.D., İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Keşan Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavisinin ardından taburcu edilen A.D. ise eşi D.D.’den şikayetçi oldu. A.D.’nin korunma talep etmediği ve Keşan’da yaşayan ailesinin yanına gittiği öğrenildi.