Adana'da babaannesinin evinde uyuyakalan 1.5 yaşındaki çocuğu kayboldu zanneden anne ve babası tüm mahalleyi alarma geçirerek onu ararken, eve gelen babaanne çocuğu evde bulunca herkes rahat bir nefes aldı.
BABAANNESİNİN EVİNE GELİP UYUYAKALDI
Sarıçam ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi 4719 sokaktaki evde meydana geldi. İddiaya göre 1.5 yaşındaki Kerem Çete, annesi ve babası görmediği sırada 2. kattaki evlerinden inerek 1. kattaki babaannesi Nazife Çete'nin evine geldi. Kerem Çete bir süre sonra burada uyuyakaldı. Babaanne Çete de eşi cezaevinde yattığı için çocuğu uyandırmayıp kapıyı açık bırakıp, cezaevine gitti.

ANNESİ EVE GELİNCE ÇOCUĞUNU BULAMADI
Bu sırada kapı rüzgardan kapandı. Anne Hatice Çete eve gelip çocuğunu göremeyince bahçeye baktı. Kayınvalidesinin evinin kapısı da kapalı olduğu için orada olmadığını düşünerek, kaybolduğunu zannetti. Hatice Çete, hemen eşi Murat Çete'ye haber verdi. Baba Çete eve gelip kendisi de aradı ancak oğlunu bulamayınca polise haber verdi.

SEVİNÇGÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR
Evin arka tarafı da sarp arazi olduğu için polis, AFAD ekibine haber verdi. Ekip yola çıkıp mahalleye gelmek üzereyken babaanne Nazife Çete eve geldi. Oğlu ve gelininin ağladığını gören babaanne, torununun kayıp olduğunu öğrenince "Benim evde uyuyordu ne zaman kaybolmuş? Kapı açıktı birisi alıp gitmiş o zaman" dedi. Anahtar ile kapıyı açan babaanne, çocuğun evde uyuduğunu söyleyince baba ve anne sevinç gözyaşlarına boğuldu.

'DÜNYALAR BİZİM OLDU'
Oğlunu kucağına alıp seven anne Çete, kayboldu diye çok korktuklarını, bir yerde uyuyakalmış olabileceğini ya da kaçırılmış olacağını düşündüklerini, kayınvalidesinin evinde bulununca dünyaların kendilerinin olduğunu söyledi. Baba ve anne Çete, çocuklarını bulmanın mutluluğunu yaşadı. AFAD ekipleri ise mutlu haber ile yoldan geri döndü.