9 katlı apartmanın çatısından atlayarak intihar eden öğretmenin ölüme gittiği anın görüntüleri ortaya çıktı.
Adana'da zorla kredi çektirildikten sonra girdiği bunalım sonucu, 9 katlı apartmanın çatısından atlayarak intihar eden öğretmenin ölüme gittiği anın görüntüleri ortaya çıktı.

SANİYE SANİYE ÖLÜME GİTTİ

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Pınar Mahallesi'nde 13 Ocak günü meydana geldi. İddiaya göre, birilerinin zorla kredi çektirdiği İngilizce Öğretmeni Ayten Soysal, 12 Ocak günü okuldan 1 gün izin alarak gitmedi. 14 Ocak günü de okulu arayarak bugün de gelemeyeceğini söyledi. Bu arada evden de ayrılan Soysal'ın kocası Murat Soysal, eşini aramaya başladı. Ayten Soysal bu arada Pınar Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın önüne geldi. Burada bir süre bekledikten sonra apartmandan bir aile çıkarken kapı kapanmadan koşarak apartmana girip, asansörle en üst kata, oradan da dama çıktı. Damda sigara içen Soysal, sonra kendini aşağı bıraktı. Yere düşer düşmez hayatını kaybeden Soysal'ı gören vatandaşlar hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Daha sonra olay yerine birkaç vatandaş daha gelerek Soysal'ı kontrol etti. Bir süre sonra ise olay yerine sağlık ekipleri geldi. Yaklaşık 20 dakika Soysal'a kalp masajı yapan sağlık ekipleri Soysal'ı hayata döndüremedi. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Bu arada, eşinin kayıp başvurusu için polis merkezine giden Murat Soysal, burada eşinin intihar ettiğini öğrenince yıkıldı.