DENİZLİ'de İ.Ç. (40), iddiaya göre boşandığı eşine ilgi duyan arkadaşı Salim Yalçı'yı bıçaklayarak öldürdükten sonra cinsel organını kesip, ağzına koydu.  İ.Ç. kaçamadan kısa sürede olay yerine gelen yakalanarak gözaltına alındı.

BALKONLARDAN TIRMANARAK 4. KATA ÇIKTI

Olay, saat 23.30 sıralarında Karaman Mahallesi 1491/1 Sokak 18 numaralı apartmanın 4. katında meydana geldi.  Hurdacılık yapan İ.Ç.,  5 yıl önce boşandığı eşi Elif Ç.'ye ilgi gösterdiğini iddia ettiği arkadaşı hurdacı Salim Yalçı'nın evine gitti. Zili çalmasına rağmen kapı açılmayınca İ.Ç. iddiaya göre,  apartmanın 4. katına balkonlardan tırmanarak çıktıdenizli.jpg.

KESİP AĞZINA KOYDU

Salim Yalçı'nın dairesine ulaşan İ.Ç. camı kırarak içeriye girdi. Salim Yalçı ile İ.Ç. arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.   İ.Ç, kavga sırasında Salim Yalçı'nın evde bulunan sevgilisi 35 yaşındaki Ayten Y.'i  karnından bıçakladı. İ.Ç. daha sonra kavga ettiği Salim Yalçı'yı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra cinsel organını kesip, ağzına koydu.  

KAÇAMADAN YAKALANDI

Komşular, daireden gelen çığlıklar üzerine polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, Yalçı'yı bıçaklayarak öldüren İ.Ç.'yi kaçamadan yakalayarak gözaltına aldı. İ.Ç. ile Yalçı arasındaki kavga devam ederken evden kaçan yaralı Ayten Y. ise olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Binanın önünde bulunan Yalçı'ya ait kamyonetin lastiğinin de bıçakla kestiği görüldü.
Öte yandan İ.Ç. ile arkadaşı Salim Yalçı'nın daha önce cezaevine girdiği ve kısa bir süre önce denetimli serbestlikten tahliye edildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.