Adnan Oktar, Instagram'da başucu kitabı olarak Kuran-ı Kerim fotoğrafını paylaşan Arda Turan için "Helal olsun. Aslanım benim" yorumunda bulundu.
Adnan Hoca adıyla tanınan Adnan Oktar, İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Arda Turan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı "Kuran-ı Kerim" fotoğrafı için "Helal olsun. Aslanım benim." dedi. 

"HELAL OLSUN ASLANIM BENİM"

Dekolte kıyafetleriyle hatırlanan kedicikleri ile meşhur Adnan Oktar, instagram'da başucu kitabı olarak Kuran-ı Kerim resmini paylaşan Arda Turan'a "Aferin benim aslanıma, aferin benim yiğidime, helal olsun. Aslanım benim. Allah ona sağlık sıhhat başarı versin. Ne güzel örnek olmuş. Allah böyle sporcuların sayısını arttırsın" yorumunda bulundu.


KEDİCİK DE YORUM YAPTI

Adnan Oktar'ın yorumundan sonra söz alan kediciklerden biri, "İspanyollar da Arda'nın bu tavrından dolayı çok olumlu etkileniyormuş" ifadesini kullandı.

"KURAN-I KERİM HER ZAMAN BAŞUCUMDA"

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günler Arda Turan, instagram hesabından geçtiği "İyi geceler" mesajında "Kuranı Kerim'in her zaman başucumda" ifadesini kullanmıştı.