Sevgilisinin başını ezip karayoluna atan C.A. otomobiliyle cesedin üzerinden geçti, çok sayıda aracın geçişini izledi, sonra da sevgilisine araç çarptığı ihbarında bulundu.
Özgecan ders olmadı, kadın cinayetlerine yenisi eklendi. Sevgilisinin başını ezip karayoluna atan C.A. otomobiliyle cesedin üzerinden geçti, çok sayıda aracın geçişini izledi, sonra da sevgilisine araç çarptığı ihbarında bulundu.

Mersin’de Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesinin ardından oluşan tepkiye rağmen durdurulamayan kadın cinayetlerine Ankara’da bir yenisi daha eklendi. Özden K. (32) isimli kadın, sevgilisi C.A. (31) tarafından başına sert cisimle vurularak öldürüldükten sonra karayoluna atıldı. Önce kendi otomobiliyle sevgilisinin cansız bedeninin üzerinden geçen C.A. daha sonra yoldan geçen çok sayıda aracın da cesedin üzerinden geçmesini izledi.

 C.A. pazar gecesi Jandarma 156 ihbar hattını arayarak, Ankara-Eskişehir yolunda sevgilisi Özden K.’ya bir otomobilin çarparak kaçtığı ihbarında bulundu. Olay yerine giden jandarma ekipleri, yol üzerinde hareketsiz yatan Özden K.’nın hayatını kaybettiğini belirledi.
Kan izleri yakalattı

Ancak olayın bir kaza olmayabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi. C.A. bilgisine başvurulmak üzere karakola götürüldü. C.A.’nın verdiği bilgilerden şüphelenen jandarma, C.A.’nın aracında yaptığı incelemede aracın içinde ve alt kısmında kan izlerine rastladı. Yapılan inceleme sonucu kan izlerinin Özden K.’ya ait olduğu anlaşıldı.

C.A.’nın sigara almak için sevgilisiyle olayın meydana geldiği bölgeye geldiklerini söylediği, ancak bölgede herhangi bir market, büfe ya da benzin istasyonu bulunmadığı görüldü. Yapılan otopsi sonunda da genç kadının araç çarpması sonucu değil sert bir cisimle kafasına aldığı darbeler sonucunda hayatını kaybettiği anlaşıldı. C.A. bunun üzerine gözaltına alındı.

Jandarma fezlekesinde, C.A.’nın, genç kadını araç içinde başına sert bir cisimle vurarak öldürdükten sonra, Ankara-Eskişehir Yolu’na götürerek yol ortasına attığı öne sürüldü. Aracın altından kan izleri olmasından dolayı da C.A.’nın yol ortasına attığı sevgilisinin üzerinden önce kendi aracıyla geçtiği iddia edildi.

Jandarma aydınlattı

Otopside genç kadının cansız bedeninin üzerinden çok sayıda aracın geçtiği tespit edildi. Kan izlerinin takip edilmesi sonucu, M.C.’ye ait bir araç, olay yerine yakın mesafedeki TOKİ konutlarında park halinde buldu. Yapılan incelemede araç üzerinde ve altında hasar ile genç kadına ait kan izlerine rastlanınca araç sahibi M.C. de gözaltına aldı.

Sevgili tutuklandı

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevkedilen C.A. ifadesinde suçlamayı kabul etmedi. Ancak verdiği çelişkili bilgileri ve delilleri dikkate alan mahkeme C.A.’nın tutuklanmasına karar verdi. C.A. cezaevine gönderilirken, Özden K.’ya çarptığı belirlenen diğer aracın sürücüsü M.C. ise serbest bırakıldı.