Şehit polis memuru Ökkeş Özdemir’in eşi Ayşenur ile 8 aylık oğlu Alptuğ Özdemir tören alanına güçlükle getirilirken, şehidin eşinin feryatları yürek dağladı. Kucağındaki çocuğunu öperek, gözyaşlarına boğulan şehit eşi Özdemir, "Allah’ım bu nasıl bir acı, nasıl dayanırım. Aşkım beni bırakıp nerelere gittin" diyerek feryat etti.
Şehit polis memuru Özdemir’in cenazesinin ambulanstan alınmasıyla başlayan tören, şehidin özgeçmişinin okunmasıyla devam etti. 4 Temmuz 2013 yılında Doğu görevi kapsamında Mardin’e atandığı belirtilen şehit Özdemir’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği’nde görevli olduğu kaydredildi.
Şehit Özdemir için duaların okunmasının ardından eşi Ayşenur Özdemir, eşinin tabutuna sarıldı. 8 aylık çocuğu Alptuğ’un da götürüldüğü tabut başında Ayşenur Özdemir, "Ben sensiz ne yaparım. Aşkım, meleğim, gitti canımın canı, aşkım. Meleğim götürecekler seni"’ dedi.
Güçlükle tabut başından uzaklaştırılan Ayşenur Özdemir, eşinin cenazesi götürülürken de, "Allah belanızı versin. Allah sizi kahretsin. Nasıl kıydınız. Yavrumun boynunu bükük bıraktınız. Allah da sizin boynunuzu büksün. Götürmeyin, aşkım ben ne yaparım sensiz. Aşkım dayanamam buna aşkım. Aşkım sen bizi nasıl bıraktın, oğlunu nasıl bıraktın. Aşkım nasıl bıraktın bizi. Nasıl dayanırım bu acıya Allah’ım. Dayanamam Allah’ım. Allah’ım dayanma gücü ver. Allah’ım sabır ver. Ben onsuz yaşayamam. Aşkımı götürüyorlar. Göstermediniz onu bana, ne vardı gösterseydiniz" diyerek feryat etti. Şehit eşinin sözleri üzerine törene katılanlar gözyaşlarına boğuldu.
Törenin ardından Özdemir’in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Osmaniye’ye uğurlandı.